Táto stránka neexistuje

Články

všetky články
info
odborný článok
oddelenia FBLR
terapia
vybrany clanok

Vianočné prianie

Vážení kolegovia,

dovoľte nám, aby sme Vám popriali krásne a pokojné vianočné sviatky plné lásky, pohody, aby ste ich prežili v zdraví a s tými, ktorí Vás robia šťastnými a výnimočnými.

V novom roku veľa zdravia, šťastia a splnenie všetkých Vašich prianí.

Výbor Slovenskej spoločnosti FBLR

Linda Králiková
info
zobraziť

Podpora a solidarita SLS s ...

SLS zaslala list Ukrajinskému veľvyslanectvu v SR, v ktorom sa pripája k vyhláseniam WMA, CPME a EFMA k situácii na Ukrajine. V prílohe Vám zasielame list aj vyhlásenia WMA a CPME, EFMA, s prosbou o ich zdieľanie na Vašich webových stránkach.

Ďakujeme za spoluprácu a spoluúčasť

S pozdravom

Slovenská lekárska spoločnosť

Linda Králiková
info
zobraziť

Novinky v liečbe lymfedému na ...

Porucha lymfatickej drenáže – lymfedém – je ochorenie liečené predovšetkým konzervatívne. S rozvojom mikrochirurgickej techniky môže byť metódou voľby u vhodných pacientov i vytvorenie lymfo-venóznych anastomóz, ktoré umožnia presunúť lymfatickú drenáž do žilového systému. Základným predpokladom úspešného výsledku operácie je správna predoperačná diagnostika, včasné štádium ochorenia a dôsledná pooperačná komplexná starostlivosť. Autori popisujú operačnú techniku lymfo-venóznych spojok s obrazovou dokumentáciou.

Linda Králiková
info
zobraziť

OZNAM – aktualizácia 1.1.2021

obmedzenie sa nevzťahuje na:

4.cestu do zdravotníckeho zariadenia za účelom neodkladnej zdravotnej starostlivosti, preventívnej prehliadky alebo plánovanej zdravotnej starostlivosti, vrátane sprevádzania blízkej osoby alebo príbuzného a cestu späť,“

Linda Králiková
info
zobraziť

Nový web FBLR

Vitajte na novom webe Slovenskej spoločnosti FBLR.
Prečítajte si ako ho používať, ako sa registrovať a aké má sociálne funkcie.

admin
info
zobraziť

Tlačová správa

Aktivita Slovenskej komory fyzioterapeutov s cieľom úplne odčleniť prácu fyzioterapeutov – absolventov nelekárskeho bakalárskeho alebo magisterského študijného programu od vedenia a spolupráce lekármi špecialistami v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia.

Linda Králiková
info
zobraziť